Barion Pixel

Lepje meg kollégáit prémium kávé és teacsomagunkkal

A Black Sheep üzleti ajánlatai olyan cégeknek, irodáknak, vállalkozóknak szólnak, akik prémium kávé és teaélménnyel szeretnék jutalmazni kollégáikat és partnereiket. Egy jó kávé segíthet megalapozni egy partneri kapcsolatot, míg a kollégák-e téren történő jutalmazása segíti az elkötelezettséget.

Amennyiben érdeklődik ajánlatunk iránt, kérjük írjon emailt nekünk a hello@black-sheep.hu email címre, vagy a lent található űrlapon is üzenhet. Kérjük írja le, hogy milyen összetételű csomagra szeretné az egyedi árat kérni. Ne felejtse el megadni a mennyiséget sem.

A lent részletezett termékek közül választhat a csomagjába.

Amennyiben tanácstalan, vagy nem tudna dönteni, hogy mi lenne Önöknek megfelelő, készséggel állunk rendelkezésére telefonon, a hét mindennapján hivható +36 (70) 413 5256-os telefonszámon, ahol minden egyéb felmerülő kérdésre is készséggel válaszolunk. Csak kattintson a telefonszámra, és tárcsázódik is a hívás.

Elérhető termékek

Specialty kávék

FEKETE BÁRÁNY ESPRESSO BLEND 2.0
Colombia Exelso Huila,
Brazil Fazenda Paraiso,
India Monsooned Malabar AA
200gr/500gr
FEHÉR BÁRÁNY ESPRESSO BLEND
Honduras La Paz – Marcala Organic Natural,
Nicaragua Finca Las Cumbres,
Brazil Fazenda Rancho Alegre
200gr/500gr

Szálas tea

Ceyloni Earl Grey
Earl Grey szálas fekete tea bergamottal
200gr
Jázminos Zöld
Szálas zöld tea
200gr

Kiegészítők

Lehetősége van a kávék és teák mellé, egyedi Black Sheep logózott porcelán csészéket is kérni, espressos illetve Capuccinos méretben. 

Továbbá minden csomagot Black Sheep logóval ellátott fehér papír szatyorral adunk, de akár kérheti elegáns logózott natur fadobozunkban is a csomagokat.

Kérje egyedi kedvezményes ajánlatát még ma!

[dsm_animated_gradient_text _builder_version=”4.14.1″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” dsm_modules_popup=”on” dsm_modules_popup_library=”8236″ dsm_modules_popup_auto_close=”on” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ dsm_modules_popup_trigger=”onload”][/dsm_animated_gradient_text]